Kroppa kuntoon! valmennus

Kroppa kuntoon! on kokonaisvaltainen valmennus prosessi. Otamme mukaan kaikki mahdolliset menetelmät (fysioterapia, manuaalinen käsittely jne.) jotta Sinun keho tulee olla toimiva. Tomiva kroppa tarkoittaa sitä että se on tehokas, terve, kivuton ja aina valmis arkipäivän haasteisiin.

Hyvän kunnon saavuttamista voi hyvin verrata vuorelle nousuun.  Se on kokonaisvaltainen elämäntapojen muuttaminen. Jos olet päättänyt että nyt on aikaa panostaa ja saada toimivan kehon, olet hyvissä käsissä koska olet ammattilaisten käsissä. Fysioterapia Kibo’ssa olemme täynnä intoa, innostusta ja tietoa ja osaamme auttaa sinua saavuttamaan sinun tavoite!

Jokainen matkaa alkaa ensimmäisestä askelesta. Matkan varreella saat kaikea tarvitsevia apua jotta Sinusta tulee sinun paras verssio. Valmennuksen tavoitteena on luoda vahva motivaatio ja tottumus terveysliikuntaan ja muihin terveihin elämäntapoihin. Yhdessä mennän läpi hyvinvoinnin elementit. Fyysinen kunto erityisesti otetaan huomioon, mutta keho ei tule toimimaan hyvin jos ravinto, lepo, stressin hallinta  eivät ole kunnossa. Saat yksilölliset ohjeet hyvinvoinnin parantamiseksi ja opit käytää nitä.

Näin toimimme:

1) Kartoitus. Alkutapaamisessa otamme selville lähtökuntosi. Kehonkartoituksen avulla löydämme ja osoitamme kehon heikkouksa. Niiden perusteella suunnitellaan toinen vaihe.

2) Terapeuttinen vaihe. Tässä vaiheessa (min. 3kk, 12 viikkoa ) korjaamme kehon viat/heikot linkit  ja rakennamme vahvan pohjan, saamme kehon biomekaanikka ja liikeradat oikein. Se on vaativa vaihe, tulee paljon uutta - siksi on erittäin tärkeä että alussa tehdään hyvä suunnitelman. Suositellaan tapaamiset 1-2x viikossa. 

3) Eteneminen.  Kun ryhti on kunnossa voidaan siirtyä eteenpäin ja harjoitella dynaamisempi. Jotta kroppa toimi optimaallisesti, sitä pitäisi haasta monipuolisesti. Siksi varmistamme että treeni ohjelmaan kuuluu dynaaminen ja staatinen venyttely, tasapaino, toimanallinen ja motorinen harjoittelu, lihasvoima, kestävyys.

Meille on trkeä että löydät tämmönen liikuntaharrastus, josta sina nautit.

Tapaamisten määrä märitellään yhdessä asiakkaan kanssa. Riippuen lähtökunnosta, tapaamiset enssimäisessä vaiheessa tivemmin.Valmennusta on mahdollista toteuttaa osittain etäisyydessä. 

 

Valmentajana toimii fysioterapeutti OMI Natalia Kopacz.