Hieronta

Hieronta on erinomainen tapa huoltaa kehoa. On kuitenkin erittäin tärkeä, että se on tehty viisasti ja ammattilaisesti. Kun vapautetaan vain ne alueet jotka sitä oikeasti tarvitsevat, silloin tämmöisestä osaamista sanotaan englanniksi ’bodyworking’. Bodyworking on syväkudostenkäsittely joka on tarkoituksellinen.

Esimerrkina, kun niska-hartia alue on jumissa se on lopullinen tulos siitä että muut aluet eivät ole kunnossa. Tässä tapauksessa pelkästään niska-hartian käsittely tuo helppotusta vain tilapäisesti ja ei hoitaa ongelman syytä.

Bodyworking sopii sinulle jos haluat:

- panosta laadukkaan ja ammattilaiseen lihashuoltoon

- oikeasti hoita ongelma

- hoitaa kehosi kokonaisvaltaisesti

- edistää palautumista ja maksimisoi suoritustehoa

 

Miten se toimii?

Ennen alkua fysioterapeutti analysoi ryhtiä, testaa nivelten liikkuvuutta, kysele entisistä vammoista ja nykyisistä liikuntatottumuksista.Voidaan käsitellä koko kehon tai erikseen ylä/alavartalo. Käsittelyssä sujuvasti yhdistetään eri oteet. Hitaat ja syvät otteet tehokkaasti venyttävät syviä faskioita ja lihasten kalvoja. Nivelten ja selkärangan mobilisaatio lisää liikelaajuuksia, joustavuutta että liike sujuvuutta.

Käsittely rentouttaa, vapauttaa ja venyttää kireät alueet. Hoito on aina yksilöllisesti räätälöity.

Huom! Pysyvien hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelemme tarvittavan terapeuttisen harjoittelun, sekä ohjaamme asiakasta itsehoitoon.

 

Hieronta: Hinnasto
 70€ 60min: ylävartalon tai alavartalon käsittely
325€ 5x60min
90€ 90min: kokovartalon käsittely
425€ 5x90min