Ajanvaraus

Nettiajanvaraus

Varaa aikasi kätevästi netissä. Klikkaa Varaa aika ja aloita valitsemalla vastaanottava henkilö. Toimi yksinkertaisten ohjeiden mukaan. Netin kautta on mahdollisuus varata ainoastaan tunnin kestävä hoito. Tilanteen mukaan hoito voi olla lyhyempi.

Puhelimitse

Varaa aikasi soittamalla numeroon 050-433 1006. Huomaathan, että suorittaessamme hoitoja emme aina pääse puhelimeen, mutta soitamme takaisin mahdollisimman pian.

Tekstiviesti & sähköposti

Laita aikatoiveesi tekstiviestillä numeroon 050-433 1006 tai sähköpostilla fysioterapia@kibo.fi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

 

Varaa aika fysioterapeutillesi

Natalia Kopacz

Fysioterapeutti OMI

tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapia, urheilufysioterapia, manuaalinen terapia, ennaltaehkäisy

 

natalia.kopacz@kibo.fi

Varaa aika

 

Olen kahden pienten lasten äiti, yrittäjä, Fysioterapia Kibon omistaja. Olen toiminut fysioterapeutina vuodesta 2009. Erikoisosaamisalueeni on ihmiskehon tuki- ja liikuntaelimistö ja sen toiminnan optimointi. Minä uskon että jokaisella on oikeus toimivaan kehoon, siksi tarjoan fysioterapiaa joka on modernia, kokonaisvaltaista ja aina yksilöllisesti räätälöityä. Minun vahvuuteni ovat vaivojen erotusdiagnostiikka, manuaalinen käsittely ja terapeuttinen harjoittelu. Panostan vammojen ennaltaehkäisyyn ja terveysliikuntaan. Pyrin yhdistämään kaikki hyvinvoinnin elementit. Jatkuvasti koulutan itseni jotta voin palvella paremmin. 

Koulutus: AMK Fysioterapeutti (SAMK, Suomi), Fysioterapian maisterin tutkinto (Krakow, Puola), OMI Orthopedic Medicine International (ortopedinen lääketiede)

Harrastukset: ulkoiluminen, patikointi, kiipeily, karate

Kielet: suomi, englanti, puola (äidinkieli)

Onni Leivo

Fysioterapeutti OMI

tuki-ja liikuntaelimistön fysioterapia, manuaalinen terapia

 

 

Varaa aika