Eväitä kehon parempaan toimivuuteen

Fysioterapia Kibo: tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa sekä urheilufysioterapiaa

Hyvän kunnon saavuttamista voi hyvin verrata matkaan. Se vaatii aikaa, mutta se on saavutettavissa. Siksi tarvitset tueksesi ammattilaisen. Me Fysioterapia Kibon fysioterapeutit olemme täynnä intoa, innostusta ja tietoa. Osaamme auttaa sinua!

Voimme tehdä sinulle räätälöidyn hoito-ohjelman (fysioterapia) tai toteuttaa juuri ne palvelut, mitä itse tiedät tarvitsevasi (hyvinvointi).

Fysioterapia ammattitaidolla Länsi Vantaalla (Myyrmäki, Vapaala, Rajatorppa, Pähkinärinne  Kaivoksela, Vantaanlakso, Martinlaakso, Varisto, Hämeenkylä, Hämevaara, Linnainen).

.

 

 

uutiset

NISKA JUMISSA?

Niska-hartia hoito -25%!

Helmikuussa 50€, norm. 70€ per tunti.

Hoito sisältää alkututkimuksen, fysioterapia ja hierontaa. Saat myös hoitosuunnitelman. Max 3 hoitoa per asiakas. Tarjous voimassa ilman lääkärin lähetettä 1-28.02.2017

Varaa tunnin aika fysioterapeutti Natalialle vaikka heti! Ajanvaraus

Tervetuloa!

Olemme mukana!

Fysioterapia Kibo kuuluu Auron ketjuun.

Auron Fysioterapeutit: Haimme 100 henkilöä ilmaiseen fysioterapiaan tavoitteena poistaa kipuja ja vähentää särkylääkkeiden käyttöä. Kolmen kuukauden aikana lisätään myös liikuntaa ja tavoitellaan terveempää elämää.

Tavoitteena on todistaa kuinka fysioterapian ja liikunnan avulla pääsee parempaan kuntoon ja jopa eroon särkylääkkeistä!

Aloitamme Tammikuussa!